Juričan pisao Plenkoviću: Želim prostor u Palači Pongratz jer ja od krađe za Hrvatsku ne odustajem

Damjan Tadic / CROPIX

Bivši predsjednički kandidat, redatelj Dario Juričan poslao je pismo premijeru Andreju Plenkoviću u kojem traži ured u Visokoj. Kaže da će od tamo nastaviti krasti, a najavljuje janjce i vino na primopredaji ureda.

”Premijeru Plenkoviću!

Ovako stvari stoje nakon izbora za Predsjednika RH:

Zoran Milanović, kao prvonagrađeni, dobio je Vilu Zagorje i redovita sljedovanja oborite ribe.



Kolinda Grabar Kitarović, kao drugonagrađena, odlučila je da će ostati čučati doma i otamo podizati ugled Hrvatske, te neće seliti u rezidenciju u Visokoj.

Miroslav Škoro, kao trećenagrađeni, dobio je parking na Rebru, a Duce, onaj četvrtoplasirani, hlađenje jaja u Bruxsellesu.

Na redu sam kao petoplasirani – ja. Tražio sam doduše Zagrebački holding, ali mi ga ne žele još uvijek predati, čekaju valjda da ode u stečaj i da ga, prema Lex Agrokor, preuzme država. Sada i ja radim od kuće i važne su mi samo službene komunikacije e-mailom kako bih mogao održavati kontakte i raditi na važnim projektima korumpiranja Hrvatske. U konačnici, kad se situacija smiri, želim prostor u Palači Pongratz, poznatijoj kao Visoka 22 u kojem će biti moj ured jer – ja od krađe za Hrvatsku ne odustajem”, napisao je na svom profilu na Facebooku Dario Juričan.

 

Napominje da nije problem ako u rezidenciji u Visokoj ima šute jer će to načelnik Stožera civilne zaštite Zagreba Milan Bandić riješiti do kraja rujna 2020.

”Očekujem da će moj zahtjev biti ispunjen i da će me se uvesti u Visoku kako bih predano služio krađi i korupciji, a sve kako vaš HDZ kao stožerna hrvatska stranka ne bi bila usamljena u toj raboti.

Naravno, na svečanoj primopredaji moje rezidencije okrenut će se nasred Visoke janjci i donijeti bačva crnog vina! Vrijeme je da napokon unesemo narodne običaje u taj pomalo odnarođeni Gornji grad. Za janjetinu, vino, otimačinu!

Srdačno
Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, napisao je.

Komentari