Juričan kavijarom zahvalio Holdingu na ‘stručnosti u radu’

screenshot

Aktivist Dario Juričan u petak je Upravi Zagrebačkog holdinga ponudio da se počaste kavijarom poručivši ironično da time želi zahvaliti na njihovu dosadašnjem radu, postavljanju najboljih kadrova na ključna mjesta te nastojanju da društvo izvuku iz krize.

Juričan je ispred zgrade Holdinga time reagirao na medijske objave da će od ponedjeljka mjesto direktorice u upravi Gradske plinare Zagreb – Opskrba dobiti Ivona Ilijaš, supruga HDZ-ovca Kazimira Ilijaša, predsjednika Kluba zastupnika te stranke u Gradskoj skupštini.

Bivši predsjednički kandidat je pojasnio da kavijarom želi zahvaliti upravi i Kazimiru Ilijašu što su u plinaru na mjesto direktorice primili Kazmirovu suprugu Ivonu.

Upravu je Juričan stoga odlučio počastiti kavijarom, dodijelivši za zakusku zaslužnima različite veličine žlica, ovisno od njihova doprinosa.



“Velika žlica je za predsjednicu uprave – Anu Stojić Deban, jer njoj ruka ne smije zadrhtati kada potpisuje rješenje o imenovanju. Srednja žlica je za druge članove uprave, a ova najmanja je za kabinet”, rekao je.

Dodao je kako je on sam došao ponuditi kavijar članovima Holdinga, upravo onako kako je nekada Duško Ljuština “liznuo koljivo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću”.

“Ovime želim i pohvaliti način na koji radi Holding, njihova nastojanja da što prije izađemo iz krize s kvalitetnim ljudima”, zaključio je Juričan.

On je u svom pozivu podsjetio kako je i sam htio da mu se, kao četvrtoplasiranom u Zagrebu na predsjedničkim izborima, Holding preda kao plijen.

Kazao je da Hrvate sada, nakon odlaska ministara Krstičevića i Tolušića kada su HDZ i Hrvatska obezglavljeni, samo Ilijaši mogu spasiti.

“Holding je uvijek znao izabrati najbolje kadrove i žličica kavijara moj je mali znak pažnje da ih natovim i zahvalim im se na tome”, poručio je.

 

Komentari