Jozić: Tomašević zataškava probleme koje je sam stvorio

Bivša pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić odgovorila je gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću koji je objavio da je Grad privatnoj zaštitarskoj tvrtki Bilić-Erić plaćao čuvanje praznih gradskih stanova i poslovnih prostora za višestruko veću cijenu od predviđene proračunom.

Suvlasnik zaštitarske tvrtke suprug je bivše pročelnice Mirke Jozić koja poručuje gradonačelniku da prestane za sve probleme okrivljivati bivšu gradsku vlast.

– Gradonačelnik Tomislav Tomašević je gradonačelnik grada Zagreba sa jednom ogromnom moći koju ima, koristi medijski prostor i svoje presice da bi zataškao probleme koje je sam stvorio u komunikaciji s privatnim tvrtkama i izmišlja afere i angažira USKOK, prelistavaju se ugovori, to u javnosti zvuči onako kao “listaju se ugovori, afera, krađa, kriminal i slično”. Naravno da ću reagirati radi zaštite svog vlastitog dostojanstva, a ja se iskreno nadam da će i tvrtka mog supruga reagirati radi eventualnoih materijalnih gubitka koje oni zbog takvih stvari mogu imati, ističe bivša pročelnica Ureda za gospodarstvo grada Zagreba Mirka Jozić.



Komentari