Jelena Pavičić Vukičević ima novu karijeru. Evo gdje je našla novi posao!

Jelena Pavicic Vukicevic/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jedno je sigurno – Jelena Pavičić Vukičević neće biti gradonačelnica Grada Zagreba, ali brzo je našla i novi posao. 

Ipak, ona posjeduje doktorat zbog kojeg može predavati na fakultetu pa već u srijedu ima zakazano nastupno predavanje za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta na Kineziološkom fakultetu, piše Srednja.hr.

Zamjenica gradonačelnika Milana Bandića je doktorirala pedagogiju 2018. godine, a kao što je najavljeno, u srijedu će održati nastupno predavanje za docenta na Kineziološkom fakultetu.

“Dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, pristupnica u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, za predmete Pedagogija i Didaktika na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održat će nastupno predavanje s temom Sustav vrijednosti učitelja i vrijednosno neutralna škola u srijedu 2. lipnja 2021. g. s početkom u 16:00 sati”, objavio je Kineziološki fakultet.



Zanimljiv je podatak da nakon što postane docentica, moći će postati i samostalna nositeljica kolegija.

Valja istaknuti kako je mentor Pavičić Vukičević profesor Vlatko Previšić koji je na prijedlog rektora Damira Borasa, postao i profesor emeritus zagrebačkog sveučilišta.

Na kraju doktorata nalazi se njezin životopis u kojem je Pavičić Vukičević:

“Profesionalno radno iskustvo isprva stječe na funkciji tajnice Gradske organizacije SDP-a Zagreba (2000. – 2003.), a u studenom 2003. godine izabrana je za zastupnicu u Saboru RH (2004. – 2007.) te je bila članica saborskog Odbora za znanost, obrazovanje i kulturu. Od 2008. do 2009. obnaša dužnost pročelnice Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport u Gradu Zagrebu, od 2009. do 2013. dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba, od 2013. do 2017. dužnost potpredsjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, a od lipnja 2017. ponovno je izabrana na dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba”, stoji u životopisu dosadašnje privremene gradonačelnice.

Komentari