Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za gradonačelnicu Zagreba

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Predsjedništvo Stranke rada i solidarnosti održalo je sjednicu na kojoj je bilo riječi o njihovom kandidatu za gradonačelnika/gradonačelnicu Zagreba. Odlučeno je kako u utrku za gradonačelnika ide Jelena Pavičić Vukičević.

“Članovi stranke BM365 u 17 gradskih četvrti su se izjašnjavali o potencijalnim kandidatima koje bi stranka istaknula na nadolazećim izbori. Većina zagrebačkih članova je predložila, a Predsjedništvo jednoglasno usvojilo taj prijedlog i ja vam s radošću mogu reći da je kandidatkinja stranke za gradonačelnicu dr. Jelena Pavičić Vukičević”, kazao je pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

“Spremna sam povesti stranku do izborne pobjede, i to kao najjaču i najkvalitetniju stranku u Zagrebu koja ima dovoljno znanja i najveće iskustvo te to iskustvo nesebično stavlja pred građane, čineći naš grad svakodnevno ljepšim za živjeti. Vi znate da sam ja na dan gradonačelnikove smrti rekla da nisam nikada razmišljala o kandidaturi i rekla sam to od srca. U tim trenucima žalovanja i rekla sam samo ono što sam osjećala. No nakon svih ovih lijepih izraza sućuti i podrške, ponovno sam promislila i zajedno sa članovima svoje obitelji donijela jedinu ispravnu odluku, a to je prihvatiti odluku članova stranke”, kazala je Pavičić Vukičević, prenosi Večernji list.



Komentari