Je li Saša Cvetojević član masonerije i koliko je to zapravo važno?!

U nastavku ‘masonske‘ afere koja i dalje trese Hrvatsku, danas se društvenim mrežama proširila još jedna fotografija iz časopisa ‘Loža‘ na kojoj neki tvrde kako je poznati hrvatski poduzetnik Saša Cvetojević također pripadnik masonske lože.

U prilog tome neki mediji tvrdi kako se upravo radi o Saši Cvetojeviću. Koliko je uopće važno je li se radi o gospodinu Cvetojeviću ili ne?! S obzirom kako govorimo o poduzetniku koji ima slobodu biti članom bilo koje legalne organizacije, odnosno udruge, te nema mogućnost trgovati svojim utjecajem, jer nije niti dužnosnik, niti osoba koja je povezana s javnim sektorom na takav način.

No kako ovih dana se sve više širi lista navodnih hrvatskih masona, izgleda kako je važno znati napraviti distinkciju između privatnog i javnog.



Kontaktirali smo gospodina Cvetojevića i zamolili ga da nam potvrdi ili opovrgne je li on na fotografiji i je li član masonske lože. Njegov kratak odgovor prenosimo u cijelosti;

” Nisam clan Velikog Orijenta Hrvatske i nikad nisam bio njihov clan. To moze potvrditi i Gabric i ostali.” Rekao je Cvetojević.

Iako u svom odgovoru nije potvrdio, niti zanijekao je li on na fotografiji, u svom statusu na Facebooku ipak je potvrdio kako se stvarno radi o njemu, ali i dalje tvrdi kako nije član masonske lože.

“Da skratimo priču, jer vidim da mnoge zanima i da ne odgovaram svima pojedinačno na poruke…

Nisam nikad bio, niti sam sada, niti planiram biti član Velikog Orijenta Hrvatske. Liste koje kruže po netu, na koje ekipa nadopisuje sve i svakoga su smješnije i od cijele priče oko diletantizma i prepucavanja nekih članova te udruge.

Jesam li ja na slici? Pa naravno da jesam, moju facu nije teško skriti

Kako sam se tamo našao, to je jedna lijepa priča o kojoj možemo drugom prilikom. Nastavite s redovitim aktivnostima..”, napisao je Cvetojević.

Uostalom zar je bitno?

Da skratimo priču, jer vidim da mnoge zanima i da ne odgovaram svima pojedinačno na poruke…Nisam nikad bio, niti sam…

Gepostet von Saša Cvetojević am Freitag, 21. Februar 2020

Komentari