JANDOKOVIĆ POSLAO PORUKU ZA BOŽIĆ: Pozvani smo pokazati ljudskost kroz međusobno razumijevanje i poštovanje te solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru, uime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru i osobno. Istaknuo je kako duh Božića ohrabruje u suočavanju sa životnim izazovima.

– Neka ozračje Božića, radosnog kršćanskog blagdana, donese toplinu, ljubav i blagostanje u vaše domove uz želje da ga proslavite u miru i veselju okruženi svojom obitelji, bližnjima i prijateljima, napisao je Gordan Jandroković u čestitki.

Naglasio je da duh Božića ohrabruje sve u suočavanju sa životnim izazovima, posebno u ovom razdoblju krize izazvane pandemijom i razornim potresima. ”

– Pozvani smo pokazati ljudskost kroz međusobno razumijevanje i poštovanje te solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Božićno vrijeme nas nadahnjuje na osnaživanje zajedništva i traženje sličnosti koje nas povezuju i premošćivanje onoga što nas razdvaja. Ujedno nas podsjeća na važnost toliko potrebnog optimizma i tolerancije u društvu te snagu dijaloga, suradnje i uvažavanja naših različitosti. Neka s tim mislima naša domovina Hrvatska ide naprijed. Želim vam sretan Božić. Mir Božji Hristos se rodi!, poručio je Jandroković.


Komentari