Jakšić odgovorio Felaku: Jedini uspjeh mu je namirenje kompića, partnera i drugih

Foto: Davor Pongracic / CROPIX Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Damir Felak, saborski zastupnik HDZ-a, nedavno je ustvrdio da se Koprivnica doslovce raspada, no gradonačelnik Mišel Jakšić nije mu ostao dužan.

Naime, Jakšić se na Felakovu tvrdnju referirao na press konferencciji u povodu tri godine mandata u petak.

“Drago mi je da se u svakoj kampanji pomoli pravi šef koprivničkog HDZ-a”

“Drago mi je da se u svakoj kampanji pomoli pravi šef koprivničkog HDZ-a, a to je gospodin Damir Felak. Uvijek nekako na kraju tako ispadne. Uvijek je negdje blizu vatri i preživljava ovih 30 godina, a da nikad ne ide na izravne izbore. Jako dobro živi.

Raspadanje Koprivnice? On voli dobro spinati jer iza njegove političke karijere ne stoji apsolutno ništa, osim namirenja kompića, partnera i drugih.



Da smo mogli neke projekte brže odraditi, jesmo. Ali, da se nije baš toliko pokralo u gradu tijekom privatizacije, da nisu neke firme bile krave muzare, a tu isto dolazimo do njegovih prijatelja i kumova.”, rekao je.

Jakšić: Čovjek je pokazao da je šef, nadam se da će skupiti hrabrosti i kandidirati se na izborima

“Čovjek je pokazao da je šef i nadam se da će uskoro skupiti hrabrosti i kandidirati se na izborima. Veseli me to. Ako ne on, onda barem neki njegov kum, prijatelj, vozač, partner”, poručio je.

“Prođite, primjerice, po centru grada, ako ne slomite nogu na pločama na trgu bit će jako dobro. Koliko ima neasfaltiranih cesta po prigradskim naseljima? Pa svaka naša općina ima manje.

“Da nema Podravke grad bi bio u ogromnim problemima”

U gradu još imamo osnovnu školu koja nema sportsku dvoranu, zar to nije sramota? U tu školu ide 600-700 učenika i svih ovih godina nije se uspjela izgraditi”, rekao je Felak

“Koprivnica propada. Da nema Podravke, grad bi financijski bio u ogromnim problemima”, zaključio je Felak, piše Danica.hr.

Komentari