Izbio veliki požar u stambenoj zgradi u Zagrebu

Darko Tomas / CROPIX

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) objavila je u utorak navečer kako je u požaru koji je zahvatio stambenu zgradu u Ulici Jakova Gotovca pokraj Kvaternikova trga opožareno osam stanova iz kojih su evakuirani stanari, a ozlijeđenih nema.

Požar do 22,30 sati nije ugašen.

“Oko 20, 40 sati policija je zaprimila dojavu o požaru u stanu na četvrtom katu u Ulici Jakova Gotovca. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici iz tri najbliže policijske postaje i jedna grupa Interventne jedinice policije zbog osiguranja mjesta događaja i pružanja pomoći oko evakuacije stanara, dok su vatrogasci gasili požar”, stoji u objavi PUZ-a, koja ističe da nitko nije ozlijeđen.

Informaciju da je jedna osoba ozlijeđena ranije su dali vatrogasci i Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.



“Požar se sa četvrtog kata proširio na stanove koji se nalaze na nižim katovima kao i na krovište zgrade. Najvjerojatnije je opožareno osam stanova iz kojih su svi stanari evakuirani, a kojima će Grad Zagreb osigurati smještaj, odnosno zbrinuti ih”, navode iz PUZ-a.

Požar se i dalje gasi.

Screenshot
Twitter

 

Komentari