Izbačena HDZ-ovka: Tuđman bi nas uzeo za savjetnike, a ne izbacio!

screenshot

Afera ‘WhatsApp’ još drma HDZ. Nastala je kad je otkriveno da su članovi HDZ-a u dopisivanju kritizirali vodstvo stranke.

“Što se tiče Časnog suda, u 18 sati je bila sazvana telefonska sjednica u vrijeme koje je nazvano 90 članova koji su glasali, a sjednica je trajala nekih 40 minuta. Mi bismo htjeli vidjeti zapisnik s telefonske sjednice i želimo vidjeti kako je u tako kratkom roku nazvano 90 članova. Mi o toj odluci niti smo obaviješteni, a da bi to bilo legalno od nas se trebalo zatražiti neko očitovanje koje se od nas nije zatražilo”, ističe Prka Đurašić.

Prka Đurašić je rekla kako je izbačenim članovima nanesena velika šteta ugledu.

“Nitko od nas nije ušao u HDZ da bi tražio ili dobio neka radna mjesta. Svi smo iz realnog sektora i živimo od svog rada. Članica sam dvije grupe, i u jednoj i u drugoj grupi raspravljalo se o dnevnopolitičkim temama. Svatko od onih koji su iz nekog područja stručnjaci, doista su nas na neki način educirali o toj temi. Mi smo znali prenijeti neki link iz medija i onda smo komentirali o čemu se točno radi”, pojašnjava.

“Naš prvi hrvatski predsjednik zajedno s braniteljima je izborio nama slobodu i našu nezavisnost i time slobodu iz jugokomunističkog ropstva. Sigurna sam da bi Tuđman ovo ne samo tolerirao nego i nagradio i uzeo nas za savjetnike, a ne izbacio. Mi smo svoje vrijeme uložili i svoj trud, mi smo širili svoje znanje iz svog kruga rada”, pojasnila je Prka Đurašić, prenosi N1.

Komentari