Izabrano novo vodstvo zagrebačkog HSLS-a. Saborski zastupnik Darko Klasić novi predsjednik

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Na 16. izbornoj skupštini izabrano je u nedjelju novo vodstvo HSLS-a Grada Zagreba na čelu sa saborskim zastupnikom te zastupnikom u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Darkom Klasićem.

Izvijestili su to iz zagrebačkog HSLS-a dodavši da su Saša Poljanec-Borić, Alen Lochert i Kristijan Jelić izabrani za potpredsjednike zagrebačkog, a Filip Januš za tajnika. Na izbornoj skupštini sudjelovali su delegati 12 zagrebačkih ogranaka HSLS-a, novo je vodstvo poručilo je da će nastaviti biti glas građana u Gradskoj skupština.

“HSLS je dugogodišnja oporba u Skupštini grada Zagreba, a saborski zastupnik Darko Klasić je svoj politički profil izgradio kroz suprotstavljanje brojnim sablažnjivim kadrovskim i projektnim rješenjima koji obilježavaju politički angažman Milana Bandića”, kažu u priopćenju.

Zbog toga će, kako ističu, izvorna stranka centra posebnu pažnju posveti formiranju kompaktne i stručne liste kandidata koji će biti spremni uložiti svoje znanje, trud i vrijeme u “raspetljavanje zagrebačke krize”, pazeći pritom da Skupštinu grada Zagreba ne usmjeri ni prema jednoj radikalnoj opciji.



Komentari