Iz tvrtke Feliks regulacije demantiraju optužbe na račun SDP-ove zastupnice

Marina Opačak Bilič Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iz tvrtke Feliks regulacije demantiraju optužbe da je SDP-ova zastupnica Marina Opačak Bilić kao direktorica te obiteljske tvrtke potpisala fiktivnu prodaju pet radnih strojeva. Demanti prenosimo u cijelosti. 

“Dana 5. srpnja 2021. godine nakladnik Motus d.o.o. je na internetskom portalu, odnosno elektroničkoj publikaciji otvoreno.hr, nalazećem na internetskoj adresi www.otvoreno.hr, objavio članak pod naslovom „Ozbiljne optužbe na račun SDP-ove zastupnice: Oni ovo neće tolerirati“. U navedenom su članku navedene netočne informacije koje ispravljamo:

Donošenje odluke o prodaji pet radnih strojeva društva Feliks regulacija d.o.o. predstavlja autonomnu i legitimnu poslovnu odluku, a nikako ne fiktivni pravni posao kako se to navodi u citiranom članku. Za svih pet radnih vozila izvršena je primopredaja njegovu kupcu. Da bi javnost znala o čemu se radi u suštini stvari, navodimo da se u pozadini iznošenja i prenošenja objeda od strane osobe Željka Garića krije isključivo njegov osobni animozitet. Ključno je da su izneseni neistiniti podatci u pravcu difirmiranja naše tvrtke”.



Komentari