Iz stožera Pavičić Vukičević: Očekujemo žestoku borbu i pobjedu u drugom krugu

Jelena Pavičić Vukičević Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U Zagrebu uvjerljivu pobjedu u prvom krugu odnosi Tomislav Tomavišević s 48,61 posto. U drugi krug idu još Jelena Pavičić Vukičević s 11,49 posto i Miroslav Škoro s 11,35 posto.

Mirka Jozić iz stranke pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića komentirala je izlazne ankete.

“Očekivali smo ulazak u drugi krug i kako stvari stoje, ući ćemo u drugi krug. A konačni rezultati bit će za dva tjedna. Imamo ljude na terenu, stranka dobro radi. Znamo što radimo i gdje idemo. Stranka ostaje i očekujem žestoku borbu u drugom krugu, ali i pobjedu. Ipak su ovo samo izlazne ankete, ja bih ipak prvo pričekala službene rezultate”, rekla je za N1.

“Realne ankete su cijelo vrijeme pokazivale malu prednost ispred Domovinskog pokreta i gospodina Škore i to se očito i pokazalo”, rekao je Ivica Lovrić.



Prema izlaznim anketama koje je objavila Nova TV uvjerljivu pobjedu u prvom krugu odnosi Tomislav Tomavišević s 48,61 posto. Druga je Jelena Pavičić Vukičević s 11,49 posto, a treći Miroslav Škoro s 11,35 posto.

Na četvrtom mjestu je Davor Filipović s 10,29 posto, a peti je Joško Klisović sa 6,14 posto. Od ostalih kandidata, Vesna Škare Ožbolt dobiva 3,60 posto, Zvonimir Troskot 3,52 posto, a Davor Nađi 1,99 posto,

Komentari