Iz HDZ-a stigao odgovor: “Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio”

Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića sinoć je stiglo priopćenje s komentarom na sastanak premijera Andreja Plenkovića o održavanju sastanka s vojnim zapovjednicima, a danas su mu odgovorili iz HDZ-a, prenosi N1.

“Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković odlučio je održati sastanak s kolegijem zapovjednika Hrvatske vojske i to zato – pazite sad ovo, citiramo – kako bi čuo koji su to točno problemi i otvorena pitanja u HV-u. Do jučer skoro, predsjednika Vlade vojska nije uopće zanimala, još manje ga je zanimalo koji su točno problemi u njoj, a sve što ga se o vojsci pitalo delegirao je, pun povjerenja, na svog ministra obrane Marija Banožića. A sada odjednom predsjedniku Vlade potreban je sastanak s vojnim zapovjednicima da bi se točno informirao o stanju u vojsci, da bi čuo koji su to problemi. Od svog Baneta očito saznaje netočno. A izgleda da svom “najstabilnijem” ministru baš i ne vjeruje ako mu vojni zapovjednici trebaju reći istinu”, napisao je, među ostalim, Milanović.

Odgovorili su mu iz HDZ-a i to putem Twittera.

“Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio! Može on ne znam kakvim prijetnjama o „aktiviranju članka 144. Ustava“ i „blokadama“ htjeti prikriti svoje nezakonitosti, no neće mu proći naum o privatizaciji HV-a. Kad-tad će se morati početi ponašati sukladno zakonu”, napisali su iz HDZ-a.



 

Komentari