Ivan Račan završio je u bolnici zbog koronavirusa: Na pitanje doktoru trebam li pripremiti oporuku, odgovorio je – ne još

N1

Ivan Račan, član Predsjedništva SDP-a i sin prvog predsjednika te stranke Ivice Račana, završio je u bolnici zbog pogoršanja bolesti covid-19.

Kako je Račan sam izvijestio na društvenim mrežama, tijekom noći mu se pogoršalo stanje s disanjem.

“Noćas mi se pogoršalo Covid-19 stanje sa disanjem. Došao sam u bolnicu Fran Mihaljević i tu ću biti do daljnega. Na kisiku sam. Infekcijska upala pluća se razvija. Stanje je srednje teško. Na izravno pitanje doktoru trebam li za svaki slučaj pripremiti oporuku, odgovorio je – ne još, da će biti puno vremena za to ako dođe do pogoršanja. ‘Zdravi i veseli bili!’ govorio je Mosor”, napisao je Račan u objavi na Facebooku.

Nocas mi se pogorsalo Covid-19 stanje sa disanjem. Došao sam u bolnicu Fran Mihaljević i tu ću biti do daljnega. Na…



Objavljuje Ivan RačanSrijeda, 6. siječnja 2021.

Račan ima simptome covdia-19 već 12 dana, a prije osam dana mu je potvrđena zaraza brzim antigenskim testom. U utorak je o tome izvijestio, također putem Facebooka.

“11. dan od zaraze s Covid-19, 7. dan od kad je potvrđena brzim testom. Idiot koji je prvi rekao da je to sve samo malo jača gripa je… Idiot! Poštujem da ima puno ljudi koji su prošli s blagim simptomima, ali ja nisam među njima. Imao sam puno puta gripu, ovo je nešto sasvim drugo. Napor je otići do kupatila popišati se. Iscrpljenost, malaksalost, izmoždenost su nestvarni. Temperatura zna otići do 39 kroz Lupocet i Brufen. Nisam uspio spavati više od sat ili dva u komadu već 6 dana. Noćas nisam uopće uspio zaspati, a iscrpljen sam i sve me boli kao da krdo konja prelazi preko mene. Uglavnom… Borba. Za sada pluća funkcioniraju i doktorica mi kaže dokle god mogu disati da je bolje da sam kod kuće”, napisao je, među ostalim u utorak.

11. dan od zaraze s Covid-19, 7. dan od kad je potvrđena brzim testom. Idiot koji je prvi rekao da je to sve samo malo…

Objavljuje Ivan RačanUtorak, 5. siječnja 2021.

 

Komentari