Ivan Pernar za portal Otvoreno: Gabrić je izgubio borbu za ljudska srca i duše

facebook

Posljednja dva dana Hrvatsku trese afera ‘masoni’ u kojoj dva glavna aktera su masoni, oftalmolog Nikica Gabrić i sada već bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić koji je zbog pripadnosti masonskoj loži morao podnijeti ostavku na svoju funkciju. Gabrić je u svojim brojnim medijskim nastupima posljednjih dana u nekoliko navrata prozivao i saborskog zastupnika Ivana Pernara, koji od početka svog političkog djelovanja upozorava na masonsku ulogu u društvu.

Ivan Pernar za portal Otvoreno komentirao je cijelu situaciju i otkrio brinu li ga izjave Nikice Gabrića kako će se pravno obračunati s onima koji ga prozivaju:

“Gabrić je prepoznao kako sam ja jedina osoba u politici koja se zapravo suprotstavlja masoneriji i očito sam mu veliki trn u oku, pa zbog toga ima potrebu stalno pričati protiv mene i omalovažavati me, nije ugodno čuti Gabrića kako govori kako će se pravnim putem ‘riješiti‘ ljudi koji se suprotstavljaju njemu i masonima. On evidentno ima jake veze i bio je s državnim odvjetnikom na ‘ti’, tako da tko zna što on planira, odnosno koje on sve ljude poznaje i što je sve spreman učiniti.” komentira Pernar i dodaje,

“Ono što je ključno, ovo nije samo pravna borba, nego i politička borba za naklonost javnosti i mislim kako je tu borbu, borbu za ljudska srca i duše zapravo Gabrić izgubio. Teško će nakon ovoga on moći nekoga dovući u taj svoj masonski red“, zaključuje saborski zastupnik Ivan Pernar za Otvoreno.



Komentari