Ivan Ćelić: Vodit ću se argumentima struke kod večerašnje rasprave oko GUP-a

Foto: Admir Buljubasic / CROPIX

Drago Prgomet predsjednik Skupštine grada Zagreba, na sjednici Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a u srijedu navečer tražit će od članova izjašnjavanje oko pitanja GUP-a, kako bi ta točka došla na dnevni red Gradske skupštine.

“Tražim da HDZ vrlo jasno donese stav vezano uz GUP, da ne pimplamo više taj GUP. To nije korektno prema građanima, stranci, vjerujem da ćemo imati stav i sutra ga iznijeti prema skupštini”, izjavio je Prgomet za N1.

Saborski zastupnik HDZ-a i tajnik Gradskog odbora HDZ-a grada Zagreba Ivan Ćelić, predstojeću sjednicu gradskog odbora HDZ-a Grada komentirao je za portal Otvoreno:

“Zastupnici u Gradskoj skupštini izabrani su predstavnici Zagrepčanki i Zagrepčana koji su dužni zastupati ono što je u njihovom najboljem interesu. Šest stručnih društava i Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu zatražili su od nas zastupnika prilikom sutrašnjeg glasanja o izmjenama i dopunama GUP-a uvažavanje stručnih argumenata ističući kako se ‘svi ključni problemi ovog grada mogu riješiti kroz već postojeći GUP’. To su ishodišne točke koje će me voditi u raspravi na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a grada Zagreba. Očekujem da će političko tijelo čiji sam član donijeti ispravnu odluku koja će rezultirati razvojem grada Zagreba kao europske metropole u kojoj će kvaliteta okruženja u kojem živimo i radimo biti bolja”, rekao je Ćelić.



Komentari