Identificiran i uhićen nasilnik koji je napao žene u Splitu, objavljena i snimka

Screenshot Dnevnik.hr/NovaTV

Uhićen je mladić koji je danas u Splitu izvršio dva brutalna napada na dvije žene.

Policija je intenzivno tragala za počiniteljem, a prema najnovijim informacijama napadač je uhićen.

Motivi ovih brutalnih napada nisu poznati. Suprug jedne od napadnutih žena, koji je čak raspisao i nagradu za informacije o počinitelju kaže apel je urodio plodom.

Snimke nadzornih kamera objavio je Dnevnik.hr i možete ju pogledati ovdje. Unaprijed upozoravamo kako je snimka uznemirujećeg sadržaja.



Na splitskim Firulama u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade i 80-postotni ratni vojni invalid, ponudio je tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju.

”Apel je urodio plodom, počinitelj je identificiran, a supruga je srećom puštena iz bolnice na kućni oporavak. Nikad ga ranije nismo vidjeli i ne znamo tko je, niti znamo koji bi mogao biti njegov motiv”, rekao nam je Damir Margeta.

Policija je prvo potvrdila da tragaju za mladićem te da su ga identificirali:

”Nepoznata muška osoba fizički je napala uposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 07:45 sati zaprimljena je dojava kako je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu nakon čega se udaljila. Utvrđeno je kako je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge”.

A prema najnovijim informacijama, policija je oko 16:15 uhitila napadača.

Iz policije su nam potvrdili samo kako se u oba napada radi o istom počinitelju, a motivi su nepoznati.

Kako piše Slobodna Dalmacija počinitelj ima bogat dosje zbog kojeg ga je tražila i specijalna policija. Izašle su i nelužbene informacije o kome je riječ.

 

Komentari