I Zoran Milanović skupio potrebnih 10.000 potpisa

SDP-ov saborski zastunik Željko Jovanović na društvenim mrežama objavio je kako je predsjednički kandidat Zoran Milanović uspio prikupiti potrebne potpise za predsjedničku kandidaturu.

‘Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku’, napisao je Jovanović.

Nešto ranije danas i Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na svome profilu na Facebook da je već prikupila potrebnih 10.000 potpisa, prvog dana skupljanja potpisa za svoju predsjedničku kandidaturu.

‘Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10.000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica’, napisala je Grabar-Kitarović.

Komentari