I Zoran Gobac je našao višak cjepiva: Ja sam visoko rizična osoba

Zoran Gobac. Photo:Igor Kralj\PIXSELL

Dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac (64), također je dospio na listu onih koji su se cijelili preko reda. Naime, ovih dana se dosta govorilo o slučaju zagrebačkog rektora Damira Borasa i njegove supruge, predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luke Burilovića i još nekih pojedinaca za koje je otkriveno da su se cijepili preko reda.

Zoran Gobac, koji je prije nekoliko mjeseci prebolio covid-19, rekao je za Jutarnji list kako ne vidi ništa sporno u svom slučaju.

“Ja sam visoko rizična osoba, tako da smo se mi cijepili kada se nitko nije htio cijepiti prije mjesec dana i to isključivo od viška cjepiva”, kazao je Gobac. Čelnik HRS-a nije, međutim, htio reći u kojoj se ustanovi cijepio i na koga je mislio kada je rekao ‘mi’.

“To je nebitno. Ne vidim nikakav problem u tome. Mi plaćamo zdravstveno osiguranje isto kao i svi saborski zastupnici i cijepili smo se od viška cjepiva. U listopadu sam prebolio teški oblik korone i posljedice su velike. Kronični sam bolesnik, imam dijabetes i visoki tlak”, rekao je za Jutarnji.



Za kraj je dodao kako su od HZJZ-a tražili da procijepe rukometne klubove koji igraju europska natjecanja te da su oni trebali imati prioritet.

Komentari