Grmoja: Očito je da je Bulj postao prevelik i nerješiv problem za HDZ u Dalmaciji

HRT

Saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, danas je putem svog facebook profila objavio status u kojem je pohvalio sinjskog gradonačelnika Miru Bulja te je kritizirao člana HDZ-a Antu Sanadera.

Grmoja je svoj status započeo s optužbama na račun Ante Sanadera: “Kaže muljator Sanader da ga zovu razočarani Buljevi birači i da ga pitaju što je s Mirom. Kakav klaun.
Tko god je glasao za Mira, prije bi si ruku otkinuo nego nazvao Sanadera.”

HDZ ne može protiv Bulja

Potom se dotaknuo i neizostavnog HDZ-a: “Očito je da je Bulj postao prevelik i nerješiv problem za HDZ u Dalmaciji. Miro nije više samo saborski zastupnik Mosta ni samo popularni sinjski gradonačelnik.”

“On je sada simbol otpora kompromitiranom Stožeru, muljatorima poput Sanadera i Bobana, jedina brana toj koruptivnoj umreženoj bratiji. Znaju da će taj simbol dovesti od toga da za 3 godine izgube Dalmaciju na parlamentarnim izborima, a onda i na lokalnim. Vlast u Županiji danas su dobili zahvaljujući žetončićima iz DP-a, ali svjesni su kako na idućim izborima slijedi njihov pad.”



Svoj je status zaključio jasnom porukom: “Sve su slabiji, sve nesigurniji, zato su ovako i krenuli na Bulja i Most! Ali sve im je uzalud. Njihov konačan poraz dolazi, pitanje je samo vremena.”

Komentari