Hrvatski suverenisti najavili prikupljanje potpisa za Zakon o zaštiti života

Bruno Konjevic / CROPIX

Hrvatski suverenisti kreću u prikupljanje potpisa zastupnika od 1. veljače za Zakon o zaštiti života kojeg su predali u proceduru Hrvatskog sabora. Trebaju prikupiti minimalno 30 potpisa kako bi ovaj zakon došao na raspravu na plenarnoj sjednici.

“Nadam se da će u ovom sazivu biti dovoljno zastupnika koji smatraju da život treba štititi od njegovog početka, začeća. Također se nadam da će svi oni koji su makar formalno prolife shvatiti da je ovaj zakonski prijedlog prioritet u odnosu na bilo koji drugi prijedlog zakona te će baš ovom zakonu dati svoj potpis u sljedećem mjesecu”, napisao je predsjednik stranke Hrvoje Zekanović u objavi na Facebooku.

Dodao je kako je ovo prilika za zastupnike u Hrvatskom saboru da pokažu svoj stav o ovoj iznimno važnoj temi, a s druge strane ovaj zakon će još jednom pokazati tko voli glasove kršćana u Hrvatskoj, a na posljetku se razotkrije s visoko podignutim srednjim prstom.

“Za one koji su zaboravili moram napomenuti kako Vlada Republike Hrvatske već dvije godine ignorira odluku Ustavnog suda u nužnosti donošenja novog zakona kojim bi se uredilo pitanje pobačaja u Hrvatskoj”.



Treba nam 30 potpisa!
Hrvatski suverenisti 1. veljače počinju prikupljati potpise zastupnika za Zakon o zaštiti života…

Objavljuje Hrvoje ZekanovićČetvrtak, 14. siječnja 2021.

 

Komentari