Hrebak oporbi: Dok ste bili na vlasti niste napravili ništa. Zato ste protiv svega

Goran Mehkek / CROPIX

Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak putem svog Facebook profila prozvao je bjelovarsku oporbu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Ne želite izgradnju toplica u Bjelovaru!?
OK, vaše legitimno pravo.

Niste podržali transparentnost ❌
niste podržali smanjenje prireza ❌
niste podržali tax free model ❌
niste podržali obnovu bazena ❌
niste podržali obnovu Borika ❌
niste podržali digitalizaciju gradske uprave ❌
niste podržali obnovu škola i vrtića ❌
niste podržali manju cijenu vrtića ❌
niste podržali niti jedan od 140 milijuna kuna vrijednih EU projekata ❌

a dok ste bili na vlasti niste napravili ništa. Zato ste sada protiv svega što je davno trebalo biti napravljeno i još se usudite lagati građanima da ništa od gore navedenog u biti nije napravljeno 🙂

I sada kažete da topla voda koju smo pronašli u Korenovu nije topla, da je to propao projekt i da obmanjujemo javnost!?



Ne želite podržati izgradnju toplica u Bjelovaru, OK, vašu podršku niti ne očekujem kao što vam je nisu dali niti građani.

Danas u Bjelovaru radi 600 ljudi više, pomoću novca EU fondova obnovili smo gotovo sve škole i vrtiće, a uz duplo manji prirez proračun se puni bolje.
I da, napravit ćemo toplice u Bjelovaru, a vi ćete ostati zauvijek zapamćeni kao netko tko se borio protiv toga da Bjelovarčani imaju standard kakav zaslužuju!

Vi zato i dalje podržavate način poslovanja Bjelovarskog sajma i sve sporne stvari koje se tamo događaju i nastavljate svoju uhljebničku politiku koja vas prati godinama.

Legitimno, svako ima pravo izabrati svoju stranu, pa tako i vi.

Ali poruka vama i županu – kada uvjerite i mene i građane te uvedete u našu županiju aplikaciju transparentnost koja vas stalno žulja, tada možemo razgovarati o vašim dobrim namjerama za naš grad.

 

Komentari