HLADAN TUŠ ZA BULJA! Htio pozdraviti državni vrh, a dobio neugodno iznenađenje: Plenković i ministri dali do znanja što misle o prijemu

Foto: Goran Mehkek/Cropix

U nedjelju se održava 307. Sinjska alka, a domaćin je gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

On je poželio dobrodošlicu svim gostima, a organizirao je i prijem na koji je pozvan i državni vrh.

Međutim, nitko se nije pojavio osim predsjednika Zorana Milanovića. Na tu činjenicu osvrnuo se i sam Bulj i nazvao to “zaobilaženjem legalno izabrane lokalne vlasti od premijera i bilo koga drugog”.

Naime, u 11 sati je održan prijam za prijatelje Sinja na kojoj nije bilo državnih dužnosnika iako su bili pozvani, prenosi Dnevno.“Očito im je bitnija stranačka iskaznica”
“To je poruka od njih i što su i tko su. To su diktatorski maniri i čisto politikanstvo. Mislim da je gradonačelnik legalno izabran, bilo koji. Očito im je bitnija stranačka iskaznica nego volja naroda”, rekao je Bulj navodeći kako je sve državne dužnosnike pozvao u Sinj.

“Svi su dobrodošli. To je velika stvar za naš grad i identitet. Nikako se ne mogu složiti s tim da se Sinj zaobilazi od strane ministara i premijera. Meni je interes da ovaj grad zaživi”, rekao je Bulj.

Jedino Milanović došao kod Bulja
“Predsjednik Milanović je jedini dužnosnik koji se najavio da dolazi i došao prvo kod gradonačelnika. Nitko se drugi nije najavio da razgovaramo o problemima kojih u Sinju ima bezbroj, pogotovo projekata koji su bitni za razvoj ovog kraja”, dodao je Bulj.

 

Komentari