HDZ-ovac od RTL-a traži javnu ispriku: Anketa koju ste objavili je lažna! Pa ja se tada uopće nisam kandidirao!

Screenshot

RTL u suradnji s agencijom Promocijom plus objavio je rezultate istraživanja o preferencijama kandidata za vodstvo HDZ-a u kojima navodi da je istraživanje provedeno od 31. siječnja do 4. veljače 2020. No, rezultate istraživanja su prenijeli mnogi mediji ne primjećujući jednu bitnu stavku.

Naime, dva kandidata za potpredsjednika HDZ-a, Ivan Kujundžić i Hrvoje Tomasović u vrijeme provođenja ankete nisu još niti objavili svoju kandidaturu!

Na RTL-ovo istraživanje obrušio se i sam Ivan Kujundžić na svojim društvenim mrežama, pozivajući RTL i agenciju Promocija plus na javnu objavu spornog istraživanja, te javnu ispriku svim hrvatskim građanima zbog obmanjivanja i objavljivanja lažnih informacija.

“Jučer smo svi bili svjedoci još jednog bezočnog, jeftinog i neuspjelog pokušaja obmanjivanja članica i članova naše stranke, kao i cijelog hrvatskog naroda.



RTL u suradnji s agencijom Promocijom plus nakon objave CRO Demoskopa, donio je potpuno LAŽNE rezultate istraživanja o preferencijama kandidata za vodstvo HDZ-a.

Zahtijevam javno zakonsku zabranu objava anketa dok traje izborni postupak i proces.

Zahtijevam objavljivanje navedenog istraživanja i obrazloženje činjenice da se u istraživanju nalazilo moje ime u vrijeme provođenja istraživanja kada moja kandidatura nije bila niti objavljena!

Zahtijevam javnu ispriku, ne meni, nego svim članovima i simpatizerima HDZ-a, kao i svim hrvatskim građanima!

Upravo su ovakvi zlonamjerni i opasni postupci i bili razlog moje kandidature. Protiv njih kao i ukupne političke korupcije snažno ću se boriti, za bolji HDZ i za bolju Hrvatsku”, napisao je Ivan Kujundžić.

Komentari