HDZ OPLEO PO OPORBI! Nisu se birale riječi, Ahmetović nazvali LNG komesarkom, evo kakve nadimke su dobili Grmoja i Raspudić

Foto: Damir Krajac/CROPIX

HDZ se na Facebooku pohvalio novom anketom koja je objavljena sinoć, a prema kojoj HDZ raste dok većina ostalih pada.

HDZ je, prema anketi Crodemoskopa koju je objavio RTL, i dalje prvi izbor s gotovo 27 posto potpore i drugi mjesec zaredom bilježi rast (26.1 posto u svibnju). Istodobno, u odnosu na svibanj, pada rejting SDP-a. Iako su i dalje na drugoj poziciji, bira ih manje od 17 posto ispitanika (lipanj 16.6 posto – svibanj 17.5 posto). Blagi pad bilježi i platforma Možemo, ali je i dalje na trećem mjestu (lipanj 12.3 posto – svibanj 12.6 posto).

Tim povodom HDZ se oglasio na Facebooku.

“Dvoznamenkasta prednost spram SDP-a! CRO Demoskop: HDZ premoćno vodi & nastavlja rasti, a „NE Možemo“ & MOST i dalje padaju. SDP je – potonuo! Razliku u odnosu na partiju posrnulog Peđe Grbina & LNG komesarke Mirele Ahmetović povećali smo u mjesec dana za čak 1.5 postotna boda – s 8.6 na 10.1%.Prema istraživanju RTL.hr, čudnovata družina “Malog Kremljenka” Nine Raspušenka & Nikole Grmuljatora od siječnja je izgubila impresivnih 3.3%. Domovinski pokret standardno se mota oko izbornog praga, a Centar dežurnog svadljivca Ivice Puljka mora se zadovoljiti s – 2.0%”, piše HDZ.

Komentari