HDZ odgovorio Grmoji: Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje nas! Pomogli su Milanoviću protiv Grabar KItarović

Nikola Grmoja/Damir Spehar/PIXSELL

HDZ je preko društvenih mreža odgovorio je na izjavu saborskog zastupnika Mosta Nikole Grmoje da je premijer “Andrej Plenković autor platforme Možemo!”. 

Most su, po svom već uhodanom običaju, nazvali licemjernim.

“Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ!

Nakon što je Most još jednom u gradu svog nastanka, i to u 1. krugu izbora, potučen do nogu od HDZ-a i Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, a i nakon što je čelnik te stranke Božo Petrov, unatoč podršci SDP-a, izgubio izbore za dubrovačko-neretvanskog župana od Nikola Dobroslavić, opet se potvrdila dobro znana izreka iz doline Neretve – U Grmoji su kratke noge!



Tako je politički tajnik Mosta krivca za izborni debakl pronašao Andreja Plenkovića, optuživši ga ni manje ni više nego za to da on stoji iza projekta Možemo ‘kako bi sačuvao rejting HDZ-a’.

No osim što Grmoja u drugima traži krivce za poraz, on licemjerno ‘zaboravlja’ da je njegov Most u Splitu u koaliciji upravo s Možemo (i SDP-om) sa ciljem da se dvojcu Puljak/Ivošević osigura većina u Gradskom vijeću! Očito Grmoja pokušava skrenuti pozornost javnosti s te činjenice.

‘Zaboravlja’ i to da je upravo Most, iako na papiru desna politička opcija, oduvijek ulazio, a i sada ulazi, u saveze i uzajamne potpore sa strankama i kandidatima ljevice – od toga da su u Sisku držali većinu notornoj SDP-ovoj gradonačelnici pa do toga da su danas u koaliciji sa SDP-om u Šibensko-kninskoj županiji.

Uostalom, Most je u 2. krugu predsjedničkih izbora pomogao Milanoviću protiv Kolinde Grabar-Kitarović & omogućio kandidatu ljevice, koji sad želi destruirati Knin kao simbol pobjede u Domovinskom ratu, da dospije na Pantovčak.”

Komentari