HDZ O MILANOVIĆU: Iskompleksiran i ljubomoran na Plenkovića, jedini ‘uspjeh’ koji on može postići jest to da Hrvatsku izloži ‘vetu’ i ‘blokadama’

Predsjednik Zoran Milanović održao je u petak sjednicu za medije. O prijetnji švedskog eurozastupnika Charlieja Weimersa da mogu uložiti veto u novac koju Hrvatska dobiva iz EU, predsjednik je odgovorio u svom stilu. “Fućkaš njih i njihov novac. To su ucjene sve. Ne treba nama njihov novac. Bit će njemačkog ili neće biti nikakvog. Ne zanima me što govori neki zatucani islamofob iz Švedske.

O svemu se na Facebooku oglasio HDZ čiju objavu prenosimo u cijelosti.

“KAKO MOŽEŠ POMOĆI SVOM NARODU AKO SVE OKREĆEŠ PROTIV SEBE?

Šveđane naziva ‘fašistima’ i ‘nabija ih…’, fućka mu se za europska sredstva u jeku najgore krize, na dnevnoj bazi vrijeđa , , & ‘korumpirane Ukrajince’, & ‘male Švabe’, , pljuje po NATO i , želi uvući u sukob sa zapadnim partnerima. Da je do Milanovića, bi bila izolirana od svih saveznica i europskih fondova, a Hrvati u BiH napušteni kao u njegovome premijerskom mandatu.Današnja Hrvatska: Na jednoj strani Milanović, Raspudić, Beljak, Radnička fronta – na drugoj svi ostali. Na jednoj jačanje savezničke suradnje i #sigurnost u okviru NATO-a i EU-a, na drugoj moskovski čovjek s Pantovčaka & blokada i izolacija . Smjer za budućnost i smjer za prošlost.

Jesu li Milanoviću na prvom mjestu ruski ili hrvatski interesi?

Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači – prije agresije na – otvoreno protivio širenju NATO-a. No tada se još nije bio dosjetio zlorabiti Hrvate u BiH za svoje proruske stavove. Koliko mu je stvarno stalo do njih pokazivao je dok je ‘hrabro’ u crvenom šuškavcu podupirao Komšića i tzv. građansku BiH, radovao se kada im je drugi narod nametao političke predstavnike, a kao premijer pune četiri godine na Europskom vijeću nije izustio nijedno slovo o nepravednom Izbornom zakonu i majorizaciji Hrvata – i to dok su im se otimala prava. Bio je šutljivi, nezainteresirani poltron kada je trebao zastupati i Hrvate u BiH!

I sada, dok ispucava ‘ćorke’ o blokadi, ne samo da ide na ruku Kremlju koji provodi svirepu agresiju nad , nego u biti i učvršćuje poziciju onima koji preglasavaju Hrvate u BiH. Iskompleksiran, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića, jedini ‘uspjeh’ koji on može postići jest to da samu Hrvatsku izloži ‘vetu’ i ‘blokadama’ – čije će žrtve biti građani. I to u jeku najvećih sigurnosnih, gospodarskih i energetskih neizvjesnosti”, objavio je HDZ na Facebooku.

Komentari