HDZ o Hajdašu Dončiću: ‘Proslavio’ se prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, a ta blamaža ga nije pokolebala da nastavi glumiti babu Vangu

facebook

“Siniša Hajdaš Dončić ‘proslavio’ se prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, no ta ga – i osobna i SDP-ova – blamaža nije pokolebala da nastavi glumiti babu Vangu. Tako je 25. listopada zloguko najavljivao da će Hrvatska za 10-ak dana prijeći brojku od 10.000 zaraženih na dan, ali se nije ispunilo ni to njegovo ‘proročanstvo'”, napisali su iz HDZ-a na Facebook profilu.

Podsjetili su kako je u utorak 1467 novih slučajeva zaraze korona virusom, što je neznatno povećanje od četiri posto, u odnosu na pretprošli utorak (27. listopada), kada ih je bilo 1413, te tri posto u odnosu na prošli utorak (3. studenoga). Također, brojni epidemiolozi potvrđuju da rast broja zaraženih osoba stagnira, da je spriječen tzv. eksponencijalni rast, što je pokazatelj da zaštitne mjere koje su na snazi – djeluju.

“No čemu se čuditi od SDP-a? ‘Baba’ Hajdaš ‘Vanga’ Dončić samo oponaša svog donedavnog šefa Davora Bernardića koji je također ‘briljirao’ s prognozama: uoči izbora tvrdio je da će uslijed epidemije 400.000 građana dobiti otkaz, politikantski i neodgovorno zazivajući kolaps, slom, urušavanje nacionalne ekonomije”, naveli su iz HDZ.

Nasreću, zahvaljujući snažnim gospodarskim mjerama Vlade spriječen je Bernardićev crni scenarij i očuvana su radna mjesta, poručili su.



“Zašto SDP uvijek priželjkuje gore? I nakon izbora kontinuirano nastoje minirati napore i Vlade i Nacionalnog stožera Civilne zaštite u borbi protiv pandemije korona virusa i negativnih ekonomskih posljedica, navijaju za koronu i svjesno pokušavaju širiti paniku”, pitaju se iz HDZ-a na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/HDZ1989/posts/3449042778528069

 

Komentari