HDZ i Most u ratu na Twitteru: Most natjeran da kandidira Grmoju na lokalnim izborima u Metkoviću

HDZ je u prvoj objavi na Twitteru podijelio priču o Ireni Petrijevčanin Vuksanović, predsjednici saborskog Odbora za znanost, obrazovanje i kulturu, u kojoj izjašnjava da ne može raditi dok joj se iz klupa dovikuje da je lopov i izdajica naroda.

“A to dovikuju i meni, prognanici koja se u zadnji čas spasila od pokolja u Aljmašu. Neugodno mi je pred svima koji od zastupnika očekuju ozbiljnost i pristojno ponašanje. Zbog ‘kolega’ koji vrijeđaju i izazivaju incidente sve nas smatraju nekulturnim diletantima”, piše u drugom tweetu koji je izazvao burnu reakciju i okršaj s Mostom.



Most je na tu objavu u komentaru citirao svog saborskog zastupnika Nikolu Grmoju: “Ubiše se od rada, bole ih ruke jer petkom moraju odglasovati po šalabahteru i onda još imaju obraza najavljivati kazne za zastupnike Mosta koji su stalno u Sabornici i koji upozoravaju na probleme naših građana. Rado ću platiti i novčanu kaznu ali me nećete ušutkati”.

Nadalje je HDZ naveo kako se Grmoja samo tješi jer ga oni “mole da nastupa još češće”. Razlog tom navijanju je, po njihovim riječima, to što su Metkovci u svom gradu kaznili Most s 3 uzastopna poraza – na lokalnim, EU i mjesnim izborima.

Na to je Most dodao: “Grmoja nije bio kandidat na tim izborima. Jedino za što vi molite je da se Grmoja ne kandidira. A o vašim pobjedama u Metkoviću i o tome s kime ih i kako ostvarujete bi se dalo dugo i naširoko pisati.”

HDZ je u odgovoru “ponizno” zamolio Most da na lokalnim izborima kandidiraju Grmoju za gradonačelnika Metkovića.

Most je na ovo zadirkivanje odgovorio da će “svakako pobijediti” i da će tu riječ održati. “Grmoju ćemo zamoliti da se kandidira ako vas odlučimo potući do nogu. Doviđenja.”, dodali su.

Na to im je HDZ pobjednosno čestitao.

 

 

Komentari