HAK upozorava na mokre i vlažne kolnike i mjestimičnu maglu

Pixabay

U većem dijelu zemlje kolnici su mokri ili vlažni i skliski, ponegdje ima magle, a moguća je i poledica, upozoravaju u subotu ujutro Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog razornog potresa vozi se otežano na pojedinim prometnicama u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Moguće su gužve na svim prilazima Petrinji, Glini i Sisku te okolnim mjestima pa se zbog smirivanja prometa vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat na autocesti A11 između čvora Velika Gorica i naplatne postaje Mraclin u smjeru Lekenika i čvora Buševec i naplatne postaje Mraclin u smjeru Zagreba.

HAK poziva vozače da prate upute nadležnih službi.



Pruga na relacijama Velika Gorica – Sisak – Sunja – Novska te Sunja – Volinja otvorena je za promet te je u tijeku normalizacija željezničkog prometa.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je na šibenskom području brodska linija 505 Vodice – Šepurine – Prvić Luka – Zlarin – Šibenik u 04,45 sati.

U splitskom okružju u prekidu su katamaranske linije 9604 Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split te katamaranska linija Korčula-Hvar-Split.

Na riječkom području u prekidu je brodska linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranske linije 9309 Novalja-Rab-Rijeka i 9308 Mali Lošinj-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka.

Komentari