Hajdaš Dončić: Zašto bi rezultat bio loš? Uvjeren sam da za tri godine lijevi centar s Možemo i drugima može preuzeti Hrvatsku

Sinisa Hajdas Doncic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić komentirao je za N1 izlazne ankete lokalnih izbora prema kojima njihov kandidat za gradonačelnika u Zagrebu Joško Klisović ne ulazi u drugi krug.

“SDP u Zagrebu, Rijeci i Splitu je vjesnik toplog vjetra što znači da lijeva i građanska opcija pobjeđuje u tim gradovima, to je za Hrvatsku dobar rezultat. Mi ćemo se mijenjati s novim politikama i idejama. Vidjet ćemo kakva će biti raspodjela u Skupštini, vjerujemo da postoji energija u SDP-u i da ćemo u iduće tri godine s partnerima koji sanjaju građansku Hrvatsku. Više-manje očekivano, možda smo u nekim stvarima mogli bolje reagirati. Dobro stojimo u Makarskoj, Velikoj Gorici”, rekao je Siniša Hajdaš Dončić i dodao da ne vjeruje u loš rezultat:

“Zašto bi rezultat bio loš. Što smo imali posljednje četiri godine? Svijet se mijenja. Hrvatska se mijenja i mi se moramo mijenjati. Počeli smo se mijenjati, imamo vremena da s programima i ljudima ponovno steknemo povjerenje građana. SDP ne može više s rustikalnim strankama, s kojima smo znali upravljati Hrvatskom, sad upravljati tako. Nisam pesimist, optimist sam i za Hrvatsku, SDP i građanski lijevi centar.”

Dodao je da imaju vremena za promjene: “Treba nam vremena, imamo tri godine da posložimo cijelu priču u stranci i Hrvatskoj. Uvjeren sam da za tri godine lijevi centar s Možemo i drugima može preuzeti Hrvatsku. Čestitam Tomislavu Tomaševiću, shvatili smo poruku građana, mijenjat ćemo se.”



Komentari