GRMOJA ´ZAGRMIO´ Imam dokaze da je Plenković zapovijedao DORH-u, neka mi skinu imunitet i tuže me za klevetu

Nikola Grmoja/Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na televiziji N1 govorio je povjerenstvu o Janafu, a u emisiji je teško optužio predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

“Imam e-mail u kojem Loreta Bertoša-Kušen organizira prijevaru”

“Pozivam Hrvatski sabor da mi skine imunitet, a ja s ovog mjesta na vašoj televiziji tvrdim da je Andrej Plenković direktno zapovijedao ponašanjem i odlukama DORH-a. Za to imam dokaze”, kazao je Grmoja.

“Neka me tuži i DORH, za klevetu i Andrej Plenković, spreman sam odgovarati, a svoje kolege u Saboru pozivam da mi skinu imunitet”, dodao je.

Potom je precizirao: “Imam određene dokumente koje sam proslijedio”, rekao je i objasnio da se s njima “ništa ne događa”, zbog čega, kako je rekao, “zato ovo i čini”.

“Imam e-mail u kojem Loreta Bertoša-Kušen organizira prijevaru i moli da se, suprotno pravilniku Ministartstva vanjskih poslova, omogući da bude protupravno raspoređena, čime je omogućila sebi protupravnu korist”, kazao je Grmoja.

Rekao je da je potom: “Plenković je rekao da takve predstavke ne vode ničemu”, i dodao kako je “istog dana DORH odbacio prijavu”, ustvrdio je Grmoja, piše N1. .

Komentari