Grbin kratkom porukom odgovorio na Milanovićeve napade

Kandidat za novog predsjednika SDP-a Peđa Grbin također se našao na meti predsjednika Republike, Zorana Milanovića.

“Hoće li itko reagirati ili to moram ja? Ili kada moj prijatelj i štićenik Peđa Grbin izjavi da se pravo demonstriranja ne smije nikome oduzeti i da se to posebice ne smije napadati. Imam problem s upotrebom takvih priloga. Što bi značilo, da se političke suparnike ne smije verbalno napadati i preispitivati logičnost i pristojnost njihovih nastupa? To je demokracija? Sretno u stranačkim izborima”, izgovorio je Milanović na Grbinov račun nakon što je kandidat za predsjednika SDP-a branio pravo zastupnica Dalije Orešković i Marijane Puljak na izražavanje političkog stava.

Upitan za reakciju, Peđa Grbin Jutarnjem listu je rekao samo jednu, ali znakovitu rečenicu.

“Predsjednik Republike se ovih dana očito odlučio braniti konfliktno. A ja u tome nemam ni najmanju namjeru sudjelovati”, rekao je Grbin.



Sedak usporedio Milanovića s Mamićem

Komunikacijski stručnjak, Kristijan Sedak za Dnevno je prokomentirao i komunikacijskog stručnjaka koji stoji iza predsjednika, ali i strateške govore koje, iako se takvim, ne čine, a kako stručnjak smatra, to svakako jesu.

Ovakvi istupi predsjednika prema sada već popriličnoj skupini ljudi, djelomična su strategija.

“On je osvojio medijski prostor. Ovo je svakako neka vrsta spina. Usporedio bi ga s istupom Zdravka Mamića i one čuvene situacije kada je izgovorio ’Proklet bio na Božić 2010.’. Mediji su tada prenijeli njegov istup, a u pozadini se svašta događalo s Dinamom”, tvrdi.

Sedak usporedio Milanovića s Mamićem: On je u situaciji u kojoj lagodno osvaja pozicije, a mediji vole sukobe

Komentari