Gradonačelnik Valpova pozitivan na koronavirus. Nedavno je s dvadesetak zagrljenih osoba slavio pobjedu lokalnog nogometnog kluba

Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo rekao je u ponedjeljak da je pozitivan na koronavirus, koji mu je potvrđen prošli tjedan, nema nikakvih poteškoća i nalazi se u samoizolaciji.

U izjavi Hini Šutalo je kazao da bi do kraja tjedna trebao izići iz samoizolacije i vratiti se na posao, do kada će raditi od kuće.

S obzirom da su neki mediji objavili kako je još dvoje djelatnika valpovačke Gradske uprave pozitivno na koronavirus Šutalo kaže kako mu to nije poznato.

Možda ako je eventualno netko danas dobio rezultate testa, ili će ga dobiti sutra, ali koliko trenutno znam, nitko drugi u Gradskoj upravi nije pozitivan, dodao je.



Ističe kako se u Valpovu posljednjih mjesec dana bilježi rast novooboljelih osoba Covidom-19, te stoga ne bi bilo čudno da se pojavi neki novi slučaj, jer su svi, pa i djelatnici Gradske uprave, izloženi mogućnosti zaraze.

Podsjetimo, u jeku najveće zdravstvene krize u Hrvatskoj, valpovački gradonačelnik, iako je građane upozoravao da se drže mjera, to sam nije činio.

Kako je pisao portal Otvoreno, Šutalo se nije pridržavao mjera te je u zagrljaju s još dvadesetak osoba slavio pobjedu NK Valpovka.

Valpovački gradonačelnik s dvadesetak zagrljenih osoba slavio pobjedu lokalnog nogometnog kluba. Danas ima koronu

Komentari