Gradonačelnik Osijeka: Prelazak Šatvara i Vulina u oporbu nije narušilo funkcioniranje grada

Vlado Kos / CROPIX

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić uputio je priopćenje za javnost povodom prelaska dvojice vijećnika iz vladajuće većine Gradskoga vijeća Grada Osijeka u oporbeni Klub HDZ-a. Prenosimo ga u cijelosti:

“Povodom recentnog prelaska gradskih vijećnika Karla Šatvara i Dragana Vulina iz vladajuće većine u Gradskome vijeću Grada Osijeka u oporbeni klub HDZ-a, obavještavam zainteresiranu javnost kako njihovo istupanje nije narušilo funkcioniranje rada Gradskoga vijeća niti dosadašnje suradničke odnose.

Trenutačno vodstvo Grada Osijeka i dalje ima većinu u Gradskome vijeću te nesmetano obavlja poslove u okviru svojih prava i dužnosti.

Prelazak dvojice vijećnika u klub HDZ-a ranije je najavljen, a sada i proveden, stoga zahvaljujem gospodinu Šatvaru i gospodinu Vulinu na dosadašnjoj izvrsnoj suradnji, kao i njihovim projektima i prijedlozima koje je Grad Osijek uvažio i proveo.



Vijećnici nastavljaju i dalje raditi u gradskome sustavu, a međusobna suradnja nastavit će se odvijati na dobrobit građana i građanki Osijeka”, piše u priopćenju.

Komentari