VIDEO/FOTO Građani pale svijeće ispred sjedišta Bandićeve stranke: Bio je jedini dotepenec koji je usvojio ‘kaj’

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je od srčanog udara u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini. 

Građani ostavljaju svijeće ispred sjedišta stranke 365 Bandić Milan Stranke rada i solidarnosti u Praškoj ulici 2.

“Susjedi smo. Prije svega iskrena sućut njegovoj familiji, sve nas je iznenadio. Svima nam je tako žao što je tako brzo otišao, iznenadno”, rekao je gospodin pred zgradom u Bužanovoj ulici.

“Pamtit ću ga kao prvo, dobroga čovjeka, i jednog od vjerojatno najvećih gradonačelnika koje je Zagreb ikad imao. Njegova djela govore o njemu”, rekao je gospodin koji je pred ulazom u zgradu u kojoj je živio Milan Bandić zapalio svijeću.



“Bilo je puno grešaka, ali on je jedini dotepenec koji je usvojil zagrebački dijalekt i to mu je za njegov ‘kaj’”, rekla je jedna građanka koja je zapalila svijeću za Bandića.

“Žao mi je čovjeka. Bio je jako dobar. Teško je čitati ove današnje komentare, to ubija. Pustite čovjeka na miru. Puno je napravio za grad Zagreb, mogu oni svašta pričati”, rekao je jedan gospodin.

Podsjetimo, dr. Mladen Bušić, ravnatelj bolnice Sveti Duh, u kojoj je preminuo Bandić, za N1 je kazao kako je gradonačelnik imao srčani udar te je, nažalost, preminuo.

O smrti gradonačelnika oglasio se i Grad.

“U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić”, objavljeno je u nedjelju u noći iz Grada Zagreba.

Komentari