Gordan Jandroković uputio izraze sućuti povodom smrti Fredija Kramera

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti u povodu smrti istaknutog sportskog novinara i publicista Fredija Kramera.

“Poštovana obitelji Kramer,

s velikom tugom sam primio vijest o smrti gospodina Fredija Kramera. U ime Hrvatskoga sabora i osobno izražavam vam najiskreniju sućut. Gospodin Fredi Kramer ostat će u trajnom sjećanju kao jedan od najvećih hrvatskih sportskih novinara koji je više od 40 godina profesionalno i strastveno prenosio hrvatskoj javnosti brojne sportske događaje. Kao istaknuti sportski djelatnik i autor više knjiga promicao je i popularizirao brojne sportove. Poštovatelji Dinama posebno će pamtiti njegov stručni kronološki doprinos povijesti kluba. Bogata karijera gospodina Kramera može biti poticaj svim budućim sportskim novinarima i djelatnicima u Hrvatskoj. Primite još jednom, poštovana obitelji, izraze iskrene sućuti”, stoji u brzojavu sućuti predsjednika Sabora.

Kramer je u utorak u prijepodnevnim satima posjetio Hrvatski sabor gdje mu je prilikom odlaska na izlazu iz zgrade pozlilo. U pomoć su mu pritekli službenici Straže Hrvatskoga sabora, odmah mu je pružena i liječnička pomoć, a ubrzo je pristigla i hitna pomoć. Unatoč svim pokušajima reanimacije koju je započela saborska liječnica i nastavilo medicinsko osoblje hitne pomoći, Kramer je preminuo.



Komentari