Glumio stomatologa, a nema diplomu: Ženi naplatio implantate i uništio zube

Pixabay

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Član obitelji stomatologa s ludbreškog područja prijavljen je zbog nadriliječništva jer je bez znanja vlasnika stomatološke ordinacije otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Slučaj je Policijskoj postaji Ludbreg prijavila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. lipnja dolazila u stomatološku ordinaciju gdje je s muškarcem, za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila izradu zubnih implantata i to za iznos od nekoliko tisuća kuna. Lažni joj je stomatolog izradio implantate koji pacijentici nisu odgovarali, stoga je žena nezadovoljna pruženom uslugom ponovno došla u ordinaciju, a lažni joj je stomatolog vratio novac.

Žena je naknadno u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije utvrdila da je član njegove obitelji, bez njegovog znanja i odobrenja, samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, iako za spomenute poslove nema završen potrebni fakultet.



Nakon pregleda u stomatološkoj poliklinici, utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih povreda zubiju i zubnog mesa pacijentice, a izrada novih implantata će je, prema izračunu poliklinike, koštati oko 19 000 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Komentari