Glavobolja za Bandića: U Skupštini se osniva Klub nezavisnih zastupnika koji će biti stvarna oporba gradonačelniku

Gradska skupština Grada Zagreba dobiva novi oporbeni klub. Gradski zastupnici Marijana Sumpor, Renato Petek, Tihomir Milovac i Marko Torjanac za utorak u 9:30 najavili su konferenciju za medije povodom osnivanja Kluba nezavisnih zastupnika.

Predsjednik kluba bit će Renato Petek, nekadašnji član stranke Naprijed Hrvatska i žestoki protivnik gradonačelnika Milana Bandića. Petek je surađivao i s redateljem Dariom Juričanom u njegovoj kampanji demaskiranja zagrebačkog gradonačelnika.

Zanimljivo, Petek je ranije tražio članstvo u SDP-u, nakon što se stranka Ive Josipovića Naprijed Hrvatska ugasila, pošto se sam bivši predsjednik ponovno učlanio u SDP.

Redatelj Dario Juričan zbog toga je prozvao Davora Bernardića, špekulirajući da SDP Peteka nije htio upravo zbog njegovog snažnog protivljenja načinu na koji Bandić vodi Zagreb.



“Bravo Bero, sad kad si se riješio još jednog čovjeka koji se bori protiv Bandića, ja te pozivam da izađeš iz ormara i dođeš na svijetlu stranu korupcije, jer tu pripadaš”, prozvao je tako Juričan Bernardića.

Sudeći po mogućoj povezanosti SDP-a s Milanom Bandićem još iz “starih dana”, moguće je da je Skupština dobila Klub zastupnika koji će Bandiću zadavati veće glavobolje od SDP-ovog kluba.

Komentari