Glavašević: Mladen i Ivo su veći domoljubi od onih koji su spalili njihove likove

Cropix

Danas je u Imotskom održana tradicionalna Bakova povorka, dan kada se Imoćani maskiraju i prošeću gradom. Tradicija organiziranih pokladnih svečanosti u Imotskom duga 150 godina, s Bakovom povorkom kao središnjom manifestacijom, prodefilirala je ulicama Imotskog u nedjelju poslijepodne.

No, ovogodišnju svečanost obilježio je i skandal. Naime, Imoćani su za karnevalsku figuru koju su na kraju i spalili odabrali gay par s usvojenim djetetom koje je imalo petokraku na čelu.

Bojan Glavašević na Twitteru je reagirao na spaljivanje figure gay para s usvojenim djetetom.

“Mladen i Ivo su više domoljubi, više hrabri i više budućnost Hrvatske od onih koji su spalili njihove likove, lik djeteta kojemu žele dati dom i ono čega se svi “palitelji” zapravo pribojavaju: promjene. A promjena dolazi. U njoj će sreću pronaći Mladen i Ivo, a ne palitelji”, napisao je Glavašević na Twitteru.



NEVJEROJATNO Imoćani umjesto Fašnika spalili gay par s bebom

Podsjetimo, na karnevalu u Imotskom, u kojem je bilo i najviše djece, u nedjelju je spaljen istospolni par s djetetom. Da stvar bude još bizarnija, na čelu djeteta gay para bila je naslikana crvena zvijezda petokraka.

NEVJEROJATNO Imoćani umjesto Fašnika spalili gay par s bebom

Komentari