Glavaš o imovinskim karticama: Valjda su malo brzopleti ili kratko u politici

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš izjavio je u četvrtak kako probleme ministara s prijavom imovine pridaje njihovoj brzopletosti jer po tom pitanju sve treba precizno prikazati i raditi.

“Valjda su malo brzopleti ili kratko u politici, pa ne očekuju iznenađenja, možda nisu bili u ozbiljnoj politici. Potrebno je iskustvo, dakle, precizno prikazati i raditi, iznenađenja nikada nisu isključena”, rekao je Glavaš novinarima uoči koalicijskog sastanka u Banskim dvorima.

Na pitanje ima li novi ministar zdravstva Vili Beroš koalicijsku podršku, Glavaš je kazao kako im teme sastanka nisu rečene, a premijer Andrej Plenković zna zašto ih zove i što treba usuglasiti.

Predsjednik HDS-a Branko Hrg kaže kako je u petak glasanje o novome ministru zdravstva pa je uobičajeno da se prije toga sastaje koalicija da se malo upozna s time.



Na pitanje što misli o Viliju Berošu rekao je kako tu nema neke velike mudrolije. “Kraj je mandata, mislim da bilo tko izvan sustava ne bi bio ovoga trenutka primjeren, najbolje da je netko iz sustava”, rekao je Hrg.

Također, ne vidi razloga da Beroš ne prođe na glasanju u Saboru. “Uvijek je do sada bilo, vjerojatno će i sada, nisam čuo da neće”, zaključio je Hrg.

Komentari