Glavaš najavio veliki povratak: Državu vlastodršci nemilosrdno pljačkaju, na nama je da je spasimo

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje (HDSSB), stranka koju je osnovao Branimir Glavaš, najavila je na Facebooku svoj povratak na političku scenu.

“Država i Vlada su nam u nokdaunu. Oporba u Hrvatskoj je potpuno razjedinjena i ne vrijedi pišljiva boba. O Slavoniji i Baranji možemo brinuti samo mi. HDZ-ov Projekt za Slavoniju je koristio samo HDZ-ovim uhljebima i čista je demagogija koja služi za punjenje džepova HDZ-ovaca i prelijevanja šupljeg u prazno. Državu vlastodršci nemilosrdno pljačkaju. Hrvatstvo i domoljublje Slavonca i Baranjaca nikada nije bilo upitno. Na nama leži obveza spašavanja Države. Ovo je zadnji trenutak”, poručuju oni u objavi na Facebooku, uz napomenu kako su im “mediji blokirani”.

“Imali smo i mi jako puno pohlepnika koji su za HDZ-ov račun planski razbili HDSSB, a danas se gotovo svi nalaze na HDZ-ovom ‘valovu’, bez trunka obraza i stida. Ali hvala Bogu, riješili smo ih se. HDSSB su razbili HDZ i hrvatske obavještajne službe uz pomoć domaćih izdajnika i stranih centara moći. Razbili su nas jer su nas se bojali. Ali neka znaju da ih se mi niti danas ne bojimo. Upravo zbog ovakve katastrofalne situacije u državi Hrvatskoj, vrijedi se ponovno organizirati. Krenuti iz početka, a o načinu političke borbe ćemo se dogovoriti konsenzusom”, zaključuje se u objavi.

https://www.facebook.com/hdssb.hr/posts/452903163541113



Komentari