Glavaš: Bez obzira ograđivao se on od mene, Milanović ima moj glas

Branimir Glavaš komentirao je ogradu Zorana Milanovića nakon što mu je Glavaš pružio podršku na ovogodišnjim predsjedničkim izborima.

Podsjetimo, predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš danas u Osijeku potpisom podržao predsjedničku kandidaturu SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića te poručio kako to nije približavanje SDP-u i da će članovi HDSSB-a sami odlučiti kome će dati svoju potporu.

Zoran Milanović je pak danas u Sisku izjavio kako će potpise prikupljati još dva dana, a ujedno se ogradio od potpore koju mu je ranije danas, svojim potpisom, u Osijeku dao Branimir Glavaš.

Glavaš: Ja ga razumijem

“On je u kampanji i ja to razumijem. Svaki slobodni građanin, optuženik ili osuđenik ima pravo glasovanja. Milanović je moj izbor, ocekujem da bude predsjednik svih građana i ne očekujem nikakve povlastice.”



“On je čovjek koji ima svoj stav, sviđalo se to ili ne. Bez obzira ograđivao se on od mene, ima moj glas. Ovo je moj osobni stav, a ne HDSSB-a,” rekao je Glavaš.

Dodao je još: “Ograđivao se on od mene ili ne, moje je ustavno pravo da potpisujem ili glasujem kako ja mislim. On je državnik bez obzira na naše različite političke orijentacije.”

“Bez obzira tko je danas na vlasti, nitko ne moze jamčiti da da sutra nece biti optuženik ili osuđenik. On je moj osobni izbor i to ne obavezuje druge članove HDDSB-a.”, rekao je Glavaš za N1.

Komentari