Glasnović na Facebooku nastavio obračun s HSS-ovcem: Diže svoju masnu glavu u Saboru

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović u četvrtak je tijekom slobodne rasprave izvrijeđao HSS-ovog zastupnika Željka Lenarta nazivajući ga “majmunom” i “gnjidom”, a intervenirati je morala i saborska straža jer je Glasnović gotovo nasrnuo na Lenarta.

Glasnović je, motiviran obračunom, na Facebooku uz video svoga govora objavio tekst naslova “Radi istine”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Bio sam dijete kad je moja obitelj, kao i mnoge hrvatske obitelji nakon 1945., bila prisiljena bježati od beznađa i spašavati život izvan svoga doma i Domovine. Kao i mnogi drugi Hrvati, članovi moje obitelji završavali su u masovnim grobnicama, na križnim putevima i u kazamatima.

Oduzeti su im svi posjedi i imovina koju su generacijama, teškim radom stjecali. Mojemu djedu, kao hranitelju obitelji, nakon 10 godina robije u KPD Zenica, osim imovine, oduzeta su i sva građanska prava, uključujući pravo na rad. Križni put, zatvaranja i razne druge torture doživjele su i moja baka, majka i tete.



A 1991., kad je trebalo spašavati ovaj Hrvatski narod i Domovinu od istog agresora, moj brat i ja vratili smo se iz svoje udobnosti braniti ovaj narod, ne žaleći svoje živote. Brat je prošao 15 mjeseci nezamislivih tortura u četničkom zarobljeništvu gdje su mu bušili koljena s bušilicom, bez uha, bez kože na leđima…

A pitanje za dvojnika Stane Dolenca iz HSS-a koji bezočno diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru: gdje je bio kad se branila Domovina i narod (kažu da je, kao i svaki miš, pobjegao u mišju rupu)? Zašto se priključio crvenoj opciji koja je, uz hrvatski narod, pobila i prvake HSS-a, zatvarala Radićevu ženu, uništila Hrvatsko selo…?

DRAGI HRVATSKI DOMOLJUBI, ŠIRITE ISTINU O HRVATSKOJ POVIJESTI. ISTINA JE KAO LAV – PUSTI GA ON ĆE NAĆI SVOJ PUT”, stoji u objavi Željka Glasnovića.

Komentari