Franko Vidović pozitivan je na koronavirus, bio je Odboru za nacionalnu sigurnost. Hoće li u samoizolaciju pravosudni i obavještajni vrh države?

Patrik Macek/PIXSELL

U srijedu je u Hrvatskom saboru održana zatvorena sjednica saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Trajala je dva sata. Sudionik, saborski zastupnik Franko Vidović je pozitivan na koronavirus pa se čeka odluka epidemiologa kakva mjere će odrediti za ostale sudionike, doznaje N1.

S obzirom da je prije dva dana održana sjednica Odbora na kojoj je dvadesetak sudionika bilo u zatvorenom prostoru oko dva sata, pitanje je sada hoće li svi prisutni završiti u samoizolaciji?

Na sjednici je bila glavna državna odvjetnica Zlata HrvojŠipek, šefica USKOK-a Vanja Marušić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, šef kriminalističke policije Antonio Gerovac, šef SOA-e Daniel Markić.

Prema riječima nekoliko zastupnika, tajnica Odbora sve je sudionike dvosatnog sastanka zvala i rekla im da ostanu kod kuće i čekaju poziv epidemiologa, javlja N1.



Na sjednici se, podsjetimo, iza zatvorenih vrata raspravljalo o curenju informacija u aferi Janaf.

Komentari