FOTO Zastrašujuće nevrijeme pogodilo Čazmu: Divlji vjetar nosio je sve pred sobom, šteta je ogromna

Foto: Dnevno.hr

Strašno nevrijeme pogodilo je danas Čazmu i napravilo ogromnu materijalnu štetu. Za sada još uvijek nema informacija ima li ozlijeđenih osoba. Vjetar je prevrtao kamione, dizao krovove i čupao drveće.

“Jako puno štete, raskrivenih krovova, smrskanih automobila, prevrnutih kamiona, porušenih drveća. Struje nema u cijelom gradu i kako sada stvari stoje neće je ni biti dan dva jer je srušen 35 kilovatni dalekovod”, poručio je čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak, koji je trenutno sa županom Markom Marušićem u obilasku grada, piše Mojportal.

“To je snaga koju dugo nisam vidio. Informaciju o ozlijeđenim osobama još uvijek nemam. Sirene bruje po cijelom gradu”, poručio je Pirak.

Policija također još nema informaciju je li netko u nevremenu stradao. Njima se uglavnom javljaju građani kojima je oštećena imovina.“PU bjelovarsko-bilogorska zaprimila je nekoliko dojava građana o oštećenju njihove imovine uslijed nevremena. Uglavnom se radi o oštećenjima vozila uslijed pada stabala, za sada nemamo dojavu da je netko ozlijeđen”, rekao je za Mojportal Saša Đorđević, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

Video možete pogledati OVDJE.

Snažan vjetar srušio je krov poduzeća Čazmatrans na parkiralište.

Prizori nevrijemena su doista zastrašujući.

Komentari