FOTO PUCNJAVA U ZAGREBU Razbojnik propucao čovjeka, uslijedila potjera u kojoj je vatreno oružje koristila i policija

Goran Mehkek / CROPIX

Zagrebačka policija potvrdila je Jutarnjem listu u 19.35 da je na Barutanskom jarku večeras bilo pucnjave.

Kako doznaje list, sve je započelo oko 18:40 kada su dvojica muškaraca, obojica djelatnici Čistoće, uočili treću osobu kako pokušava provaliti u Land Rover minhenskih oznaka, parkiran na Bukovačkoj cesti bb, ispred caffe bara “Kod Crnkovića”.

Pokušali su ga u tome zaustaviti, no provalnik je iz vatrenog oružja zapucao na jednog od njih, Josipa S. (34), ozlijedio ga i dao se u bijeg. Kako su novinari neslužbeno saznali, uspio je doći do Ulice Rebar u kojoj ga je nokautirao vlasnik jedne obiteljske kuće u svom dvorištu u koje se pokušao sakriti. Također neslužbeno list doznaje da je tijekom potjere policija upotrijebila vatreno oružje, a i provalnik im je u jednom trenutku uzvratio pucnjavu.

Uhićeni razbojnik je, kako su rekli stanari s kojima su razgovarali novinari, nedavno izašao s odsluženja zatvorske kazne.



Kako doznaje Jutarnji, propucani Josip S. primljen je na Odjel intenzivne njege KBC-a Zagreb na Rebru. Ima prostrijelnu ranu iznad bradavice, navodno se radilo o oružju manjeg kalibra i nije životno ugrožen.

Komentari