(FOTO) ‘MILANOVIĆU J**I SE S ERDOGANOM I DODIKOM!’ U Zagrebu osvanule nove poruke predsjedniku, ovo nije prvi put

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Na ulicama grada Zagreba jutros su osvanuli grafiti koji kritiziraju predsjednika RH, Zorana Milanovića.

Na nadvožnjaku kod križanja Savske i Jukićeve ulice netko je postavio transparent na kojem piše:

“Milanoviću, j*** se s Erdoganom i Dodigom. Milanović – izdajnik Hrvata u BiH”.

Foto: Darko Tomas / CROPIX
Foto: Darko Tomas / CROPIX

Neki optužuju da SDP i Most žive od ruskih donacija.



Foto: Darko Tomas / CROPIX

Autor velikog transparenta vjerojatno aludira na odnose koje Milanović ima s novoizabranim predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, koji je nedavno bio u posjetu Zagrebu.

Grafiti su osvanuli i na nekoliko drugih lokacija, a svi kritički govore o predsjedniku. Uglavnom se radi o tome da se Milanovića proziva za proruske stavove, kao što ga je često optuživao HDZ na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Danas je iz Ureda predsjednika javljeno da Milanović neće u četvrtak sudjelovati na sastanku šefova država “Arriaolos grupe” na Malti zbog zdravstvenih poteškoća izazvanih jakom virozom.

Milanović se jutros testirao na koronavirus i nalaz je negativan. Svoje obveze idućih dana nastavit će obavljati od kuće, kaže se u priopćenju.

Na istim mjestima grafit osvanuo i u lipnju
Zanimljivo, u lipnju ove godine na nekoliko mjesta u Zagrebu također su osvanuli grafiti s uvredljivim porukama upućenim predsjedniku Milanoviću. Na bijelom transparentu na nadvožnjaku na Savskoj cesti velikim je slovima napisano: ‘Milanović udbaš’, prenosi Dnevno.hr

“Milanoviću, koliko su ti Rusi platili?’, ‘Milanoviću od Hrvatske odj**i i generale povedi’, ‘Stipe Milanović, udbaš sin vraća dugove’, Milanoviću, dop u Dalmaciji je najbolji’.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Komentari