‘Fokus’ Davora Nađija u jednom danu dobio nekoliko pojačanja. Gradonačelnika, načelnika i poduzetnika…

hns.hr

Novoosnovanoj stranci Fokus, čiji je predsjednik zamjenik gradonačelnika Svete Nedjelje Davor Nađi, u petak su se pridružili gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, načenik općine Križ Marko Magdić i poduzetnik Darko Zver.

“Gradonačelnik Dugog Sela, grada s jednom od najpozitivnijih demografskih slika u državi, objavio je podršku osnivanju stranke Fokus. Uz ostale gradonačelnike, načelnike i poduzetnike koji su nam se već pridružili, ovime naš tim postaje još jači”, objavio je Davor Nađi preko društvenih mreža.

Davor Nađi: Ljudima je dosta praznih priča i političkih floskula, ovaj put će prepoznati tko stvarno radi



Nenad Panian je nekadašnji predsjednik HNS-a Dugog Sela. U HNS-u je, poput i samog Nađija, bio i Ivan Gulam, načelnik općine Pirovac.

Načelnik općine Križ Marko Magdić je 2018. iz Hrvatskih Laburista pristupio Stranci Rada i Solidarnosti.

“Općina Križ je primjer da se i općinama može upravljati dobro ako se želi, što Marko dokazuje već u drugom mandatu. Uz Ivana Gulama, načelnika općine Pirovac, u stranci Fokus se okupljaju i kvalitetni čelnici općina, a ne samo gradova”, objavio je Nađi.

Predsjednik stranke Fokus izrazio je i zadovoljstvo što je stranka prepoznata i od strane poduzetnika kao “stranka koja će braniti privatni sektor od poreznih opterećenja i nepotrebnih regulacija”. U tom kontekstu je izrazio zadovoljstvo učlanjenjem poduzetnika Darka Zvera.

FOKUS RASTE Nakon gradonačelnika, vijećnika i političara pridružio im se i poduzetnik

Nađi je istaknuo potrebu o odmicanja od rasprava u prošlosti, i “stavljanje fokusa” na ekonomiju i budućnost jer, ističe, samo to donosi bolji život našim građanima. 

“U Dugom Selu i Svetoj Nedjelji, gradovima koji imaju pozitivnu demografiju, budućnost nije upitna. Stavimo fokus na to i u ostatku Hrvatske! Jer jako gospodarstvo uz dobre plaće je najbolja demografska mjera”, zaključio je Nađi. 

Komentari